Start seizoen 2015/16

Chr. Mannenkoor Pro Rege start 1 september repetities. Komt u ook?

 

Het Dokkumer Mannenkoor Pro Rege bestaat momenteel uit 93 leden. Onder leiding van dirigent Dirk Norbruis is het ledenbestand het afgelopen jaar sterk gegroeid. Ook mochten we dit jaar ons 50-jarig jubileum vieren met twee zeer geslaagde jubileumconcerten. Voor de toekomst heeft het koor ook al weer heel wat op het programma. Zaterdag 19 september geeft Pro Rege, samen met 'vriendenkoor' Laudate Deum uit Wezep, een concert aldaar, wat in 2016 wordt herhaald in Dokkum.

 

Naast de reeds geplande optredens, zoals o.a. 'Samen zingen met Pro Rege' op zondag 11 oktober a.s. in De Fontein, geeft Pro Rege dit jaar twee kerstconcerten i.s.m. Gospelkoor Telling Voices uit Minnertsga, dat ook onder leiding staat van Dirk Norbruis. Deze kerstconcerten worden gehouden in Blije op zaterdag 12 december en een week later in de prachtige Grote of St. Martinuskerk te Dokkum. De begeleiding op orgel of piano is altijd in vertrouwde handen van Anja Heikamp-Kommerie en/of Ronald Postema.

 

Houdt u van zingen? Kom dan, vrijblijvend, een avond bij ons ervaren hoe het u bevalt. De repetities worden gehouden in Verpleeghuis De Waadwente aan de Birdaarderstraatweg te Dokkum en zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Alle informatie is ook te vinden op onze website: www.mannenkoorprorege.nl. Graag tot ziens!