Pro Rege

Kerstconcert 2015 afspelen

Click to download in MP3 format (5.78MB)
Opening kerstconcert

Click to download in MP3 format (3.56MB)
O kom immanuel ( samenzang )

Click to download in MP3 format (3.96MB)
Omwandeling

Click to download in MP3 format (2.17MB)
De hemelen roemen

Click to download in MP3 format (3.23MB)
What child is this greensleaves

Click to download in MP3 format (3.72MB)
Halleluja Cohen ( Telling Voice )

Click to download in MP3 format (2.64MB)
't Was nacht in Bethlems dreven ( samenzang )

Click to download in MP3 format (2.86MB)
Mag ik dan bij jou zijn ( Telling Voice )

Click to download in MP3 format (6.34MB)
Had ik de liefde niet_ Heer in de hemel

Click to download in MP3 format (3.09MB)
Muzikaal intermezzo 1

Click to download in MP3 format (3.82MB)
Psalm 23

Click to download in MP3 format (4.83MB)
Mijn herder is de Here God ( samenzang )

Click to download in MP3 format (4.51MB)
Zie ik verkondig en He shall be great

Click to download in MP3 format (2.22MB)
Rise Up

Click to download in MP3 format (3.24MB)
U bent alles Heer

Click to download in MP3 format (3.13MB)
Helige nacht

Click to download in MP3 format (4.05MB)
Komt allen tezamen ( samenzang)

Click to download in MP3 format (3.11MB)
Gloria

Click to download in MP3 format (4.23MB)
muzikaal intermezzo 2

Click to download in MP3 format (2.46MB)
In the land of Zion

Click to download in MP3 format (3.37MB)
Blessing and 
honor ( Telling Voice )

Click to download in MP3 format (2.73MB)
Kerstintrada

Click to download in MP3 format (3.89MB)
Stille nacht

Click to download in MP3 format (3.1MB)
He is born

Click to download in MP3 format (8.05MB)
Lit jo 
locht ( Telling Voice )

Click to download in MP3 format (3.28MB)
God and God 
alleen

Click to download in MP3 format (4.08MB)
Dank sei dir Herr

Click to download in MP3 format (2.87MB)
Ere zij God

 

 

 

Pro Rege - Voor de Koning

Bent u al donateur van Prorege? Vanaf 10 euro per jaar steunt u het Christelijk Mannenkoor ProRege van Dokkum en omstreken. Voor meer informatie ga naar de link Donateur worden.  

Samen zingen met Chr. Mannenkoor Pro Rege en Zanggroep Telling Voices                                   

DOKKUM - Zondagavond 14 oktober a.s. houdt Christelijk Mannenkoor Pro Rege weer haar jaarlijkse zondagavondzangavond oftewel 'Samen zingen met Pro Rege' in De Fontein te Dokkum. Deze keer een bijzondere avond met veel medewerkers. Een avond die in het teken staat van het afscheid van Dirk Norbruis die 20 jaar dirigent van Pro Rege is geweest en daardoor veel bekendheid geniet in Dokkum en wijde omgeving. Op verzoek van Dirk wil hij, samen met Telling Voices, als dank deze avond afscheid nemen. Tevens een speciale avond omdat Pro Rege zijn nieuwe dirigent Jan Hibma aan het publiek wil voorstellen. Ook een dirigent met veel ervaring. Zo is Jan sinds 1996 verbonden als dirigent aan het Interkerkelijk Mannenkoor Edoza te Sneek en vanaf 2016 dirigeert hij ook Mannenkoor Westerlauwers te Buitenpost. Jan is verknocht aan het mannenkoor en verheugt zich dan ook op een mooie toekomst met Pro Rege.

Koor- en samenzang voeren deze avond de boventoon, alles onder leiding van de dirigenten Dirk Norbruis en Jan Hibma, met als gastkoor onze vrienden van Zanggroep Telling Voices. Het geheel wordt muzikaal omlijst door Anja Heikamp-Kommerie op het orgel, Ronald Postema op piano en Reina Hibma met saxofoon. Opening en sluiting wordt verzorgd door Andries Postma, voorzitter Pro Rege en de presentatie is in handen van Reina Hibma. Pro Rege nodigt u van harte uit om deze avond bij te wonen. De aanvang is 19.30 uur. De deuren gaan open om 19.00 uur. De toegang is vrij maar er is wel een collecte om de kosten te dekken.

 

Nieuw seizoen . . . nieuwe start voor Chr. Mannenkoor Pro Rege

Nieuw seizoen . . . nieuwe start voor Chr. Mannenkoor Pro Rege

 

Christelijk Mannenkoor Pro Rege Dokkum e.o. is woensdag 29 augustus gestart met de repetities. Dit betekende tevens het begin van een nieuw tijdperk. Een andere oefenlocatie en, na 20 mooie en leerzame jaren met Durk Norbruis, zijn we begonnen in het nieuwe seizoen met Jan Hibma als onze nieuwe dirigent. Jan werd geboren in 1967 en groeide op in IJlst. Muziek speelde een grote rol in het gezin Hibma. Al op 14-jarige leeftijd dirigeerde hij zijn eerste jeugdorkest. Op 18-jarige leeftijd was hij dirigent van een tweetal fanfares en een jongerenkoor. Sinds 1996 is Jan verbonden als dirigent aan het Interkerkelijk Mannenkoor Edoza te Sneek en vanaf 2016 dirigeert hij ook Mannenkoor Westerlauwers te Buitenpost. Beide koren zijn onder Jan flink in ledenaantal gegroeid. Jan is verknocht aan het mannenkoor en verheugt zich dan ook op een mooie periode met Pro Rege. Voorop bij hem staat het plezier in het muziek maken, een goede sfeer en ontspanning zowel op de repetitie als bij concerten en een goede samenwerking met onze vaste begeleiders Anja en Ronald.

 

Houdt u van zingen? Word dan lid van Pro Rege en ontdek hoe plezierig het is om in een mannenkoor te zingen. Onze repetities zorgen, naast gezonde inspanning, ook voor ontspanning en sociale contacten. Maar ook meeleven in periodes van vreugde en verdriet kenmerken Pro Rege.

 

Wij nodigen u uit om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. U bent van harte welkom op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Gebouw ‘De Ontmoeting’ van de Baptisten Gemeente aan de Stationsweg 45A te Dokkum. Zie ook onze website: www.mannenkoorprorege.nl. Graag tot ziens!